SK PANDAN PERDANA

BERUSAHA,BERILMU, BERAMAL

SKPP 4EveR....... 2:36 PM

SALAM SAYANG.... SKPP....



Salam 1 Malaysia semua......

Harapan semuanya sihat walafiat. Dah lama x masuk blog SKPP, busy kat Facebook agaknya hehehehehe...... Harap2 lepas nie blog ini bole dimeriahkan lagi.

Wah..... ada jgk orang yg masih chat kat chatroll SKPP, TQ atas support korang. Cuma yg x sedap mata memandang bila ada unsur2 perkataan yg x elok dan juga dengki mendengki. Insaflah... xder faedah kita buat semua tu, sumpah serana yg kita dapat adalah.

Di sini, saya ( Cikgu Fadli ) sebenarnya ingin meluahkan rasa SAYANG kepada SKPP dan warganya kerana tahun depan dah x bergelar cikgu SKPP lg. Sedihnya... huhuhuhuhu.... WaLau bagaimanapun, SKPP tetap di hati dn NO1 the best & sempoi school in the world.

Di kesempatan ini, sy ingin berterima kasih kpd SKPP terutamanya GB dan warga2 lain expecially Team SEMPOI..(PGLM) atas semua jasa2 dn tunjuk ajar selama nie. Sy juga ingin memohon maaf klo ada salah dn silap samaada yg zahir&batin, tutur kata dn juga perlakuan. SKPP rock's tp berisi..

Maybe, satu hari nti sy akan kerap melawat sekolah ini, tp jgn la buat2 x kenal slps nie..hehehehe.... Byk kenangan MANIS, PAHIT, SUKA & DUKA kat sekolah nie. SKPP mmg yg terbaik laa di kalangan yang terbaik.... Sy Doakan semoga SKPP terus maju....

Murid- murid SKPP pula, teruskn kegemilangan kita sbg warga SKPP. Walaupun nmpk mcm giller2 tp pastikn belajar x dilupakan. Klo jumpa cikgu nti, jgn la sombong. Pada BATCH YEAR 6 (2009), Syabas dan tahniah cg ucapkn terutama bg subjek math dlm UPSR 2009. Cg bangga kat korang. 90.2% peratus math sgt2 membanggakn cg dn cg anggap sbg hadiah paling bermakna dr korang semua. TQ dn tahniah sekali lg. Teruskan kecemerlangan korang dan jgn cepat terpengaruh dgn budaya2 negatif bila naik sekolah menengah nti ok.

Warga SKPP semua...... I LOVE U ALLZ...so much. Jumpa lagi...

1 comments:

SK PANDAN PERDANA said...

SeLAMAT MENGAJAR DI SEKOLAH NABAWAN YG BR... SEMOGA CERIA2 SEPERTI SLALU...

Post a Comment